Minor înjunghiat la Sibiu. Opt persoane au fost reținute

Opt persoane au fost reţinute la Sibiu în urma altercaţiei în care a fost înjunghiat un minor de 12 ani.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu informează, marţi, că opt persoane au fost reţinute pentru tentativă de omor, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma altercaţiei de luni după-amiază din parcarea unui mall din Şelimbăr, în care a fost înjunghiat un minor de 12 ani şi au fost rănite alte trei persoane, scrie Agerpres. 

Mai multe plăgi prin înjunghiere



Conform unui comunicat transmis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, minorul înjunghiat are mai multe plăgi tăiate înţepate la nivelul hemitoracelui drept posterior, cu hemopneumotorax consecutiv, leziuni care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă în primejdie viaţa. Alte trei persoane rănite cu obiecte contondente au fost duse la spital.

"La scurt timp, organele de poliţie au procedat la identificarea suspecţilor şi conducerea acestora la sediul IPJ Sibiu. Urmare a probatoriului administrat, după audierea persoanelor implicate, prin ordonanţă procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea unui număr de 8 inculpaţi. Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Sibiu - Serviciul Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Sibiu - Biroul Ordine Publică", mai menţionează comunicatul.

Peste 20 de persoane, implicate în altercație



Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu a informat, luni, că în urma unui apel la 112, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, precum şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale.

În altercaţie ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel şi Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi.

Înjunghiat în parcarea unui mall 

Vă reamintim că un copil în vârstă de 12 ani a fost înjunghiat, luni după-amiază, în parcarea unui centru comercial din localitatea sibiană Şelimbăr, persoanele implicate în incident fiind identificate şi duse la audieri, mai scrie Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, în urma unui apel la 112, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, precum şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale.

"Din primele date şi informaţii de la faţa locului, se pare ca în altercaţie ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel şi Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi. În urma conflictului, un copil de 12 ani a fost transportat la spital cu multiple plăgi înjunghiate", precizează IPJ Sibiu.

Conform aceleiaşi surse, persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu, pentru a fi audiate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel