Medicul echipei Dinamo, audiat de Poliție!

Medicul de la clubul de fotbal Dinamo, Liviu Bătineanu, a fost audiat duminică la Poliția Capitalei în cazul morții fotbalistului Patrick Ekeng.

El a declarat că nu a putut să-i facă masaj cardiac sportivului deoarece acesta încă mai respira înainte de a fi urcat în ambulanță.

"Eu nu am urmărit monitoarele în ambulanță. Nu fac evaluări. Nu am coordonat absolut nimic. Într-adevăr, pe teren toată lumea este agitată și speriată. Nu poți să faci un masaj cardiac extern când îi bate inima. Ei (anchetatorii) probabil iau declarații de de la toți cei care au participat în acest caz. Dacă are viză de a fi apt pentru competiții, înseamnă că au ieșit bine. Nu apăr pe nimeni, dar nu m-am uitat ce aveau prin ambulanță. Eu spun doar atât. Au încercat o oră și 35 de minute să-l resusciteze. Ambulanțierii aveau toate calitățile", a spus medicul de la Dinamo București, Liviu Bătineanu la ieșirea de al audieri.

Întrebat ce îşi reproşează, medicul echipei Dinamo a răspuns: "Îmi reproşez decesul lui Ekeng"

El mai adaugă că nu îi este teamă de această anchetă. Totodată, el nu poate să spună dacă fotbalistul Patrick Ekeng ar fi putut fi salvat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel