Urmărește emisiunea live


Maternitatea Giuleşti a fost redeschisă

smurd
smurd

Maternitatea Giuleşti din Capitală a fost redeschisă, reluând internările, deschiderea secţiei de anestezie terapie intensivă nou născuţi prematur şi a blocului operator fiind amânată cu o zi.

Directorul general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), Mariu Savu,  a precizat că pentru unitatea de terapie intensivă şi blocul operator sunt aşteptate rezultatele de laborator. În schimb, pentru celelalte secţii maternitatea a fost deschisă.

"Pot fi făcute internări, investigaţii de laborator, dar încă nu operaţii de cezariană şi internări în secţia de anestezie terapie intensivă", a arătat directorul, citat de Mediafax.

Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti a fost informat încă de săptămâna trecută de Direcţia de Sănătate Publică a Capitalei şi de ASSMB despre faptul că, începând de luni, în Maternitatea Giuleşti vor fi reluate internările.

Primarul general, Sorin Oprescu, a vizitat, duminică, Maternitatea Giuleşti, el spunând că lucrările de renovare au fost terminate, iar constructorul s-a încadrat în termenul promis.

Maternitatea Giuleşti a fost închisă în urma incendiului care a izbucnit în 16 august, la Secţia de terapie intensivă prematuri.

Citeşte şi:

Cauza tragediei de la Maternitatea Giuleşti: un conductor improvizat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel