Maia Morgenstern, după ce a fost invitată la iUmor: Am ezitat multă vreme să accept. Acum poate înțelegeți

Vineri, 29 noiembrie, la iUmor, românii vor putea urmări o ediție specială cu momente în care mai multe vedete, printre care Maia Morgenstern, Dan Bittman, Gina Pistol și mulți alții, vor urca pe scenă și îi vor ironiza pe cei trei jurați.

Vineri, 29 noiembrie, la iUmor, românii vor putea urmări o ediție specială cu momente în care mai multe vedete, printre care Maia Morgenstern, Dan Bittman, Gina Pistol și mulți alții, vor urca pe scenă și îi vor ironiza fără rețineri pe cei trei jurați, dar și pe prezentatorii show-ului.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai iubite actrițe din România, cu o experiență de peste 30 de ani pe scena teatrului și a filmului, iar din septembrie poate fi urmărită în fiecare miercuri și joi în serialul Sacrificiul de la Antena 1. Jurații au fost surprinși cum de o actriță de talia Maiei a acceptat să vină pe scena iUmor și să îi ia la "roast".

"Doar între prieteni adevărați se îngăduie glume"

Emoțiile scenei iUmor au fost mult prea mari chiar și pentru Maia Morgenstern, care vorbește ce înseamnă cu adevărat să ai umor: "A fost prima oară când am fost invitată să particip la acest proiect și am fost extrem de emoționată. Ba chiar am ezitat multă vreme să accept invitația pentru că a avea umor este o întrebare foarte grea. Ține de multă inteligență, de farmec, de libertatea interioară, de dezinhibare, de cultură, de curaj și de spirit caustic. Umorul nu rănește, nu distruge, el stârnește râsul, gândul, umorul nu înseamnă trivialitate, miștocăreală sau mocirlă, înseamnă un anumit de spirit viu, tâșnitor, înțepător, dar nu trebuie să fie distrugător. Acum poate îmi înțelegeți emoția cu care am ajuns în fața juraților. M-am aflat în platou alături de artiști pe care îi prețuiesc, îi respect și cărora le urmăresc cariera pe cât de mult îmi permite timpul. Prin prisma respectului real și al admirației pe care le-o port fiecăruia dintre ei, doar între prieteni adevărați se îngăduie glume".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel