MAI Centenar, viralul zilei. Ce vedetă apare în clip (FOTO)

Ministerul Afacerilor de Interne
Descriere foto: Ministerul Afacerilor de Interne

Un clip dedicat Centenarului Marii Uniri a fost publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne și a adunat peste 300.000 de vizualizări în doar câteva ore.

Videoclipul îi are ca protagoniști pe cântăreața Nicole Cherry și pe mai mulți studenți de la Academia de Poliție. Imaginile s-au bucurat rapid de succes, fiind distribuit de peste 7.000 de oameni în doar câteva ore de la publicare.

Clipul a fost însoțit de un mesaj emoționant, despre cum a apărut România:

„Se spune că atunci când Dumnezeu a făcut lumea a împărțit fiecărui popor o țară... După un timp, la Poarta Raiului a bătut cineva. Dumnezeu a deschis poarta și a întrebat... – Cine sunteți voi și ce vreți? – Doamne, suntem un popor fără țară. Pe noi ne-ai uitat..., nu ne-ai ales niciun loc! – Nu v-am uitat. Vă așteptam la mine să vă spun că vouă o să vă dau Țara Mea să aveți grija de ea și să o înfloriți. – Îți mulțumim, Doamne, dar cum să numim această țară? – Să-i spuneți ROMÂNIA! – De ce România, Doamne? – Pentru că România înseamnă OM ÎN RAI! Așa am gândit EU pentru voi. LA MULȚI ANI, COLȚ DE RAI! LA MULȚI ANI, PATRIA MEA!", a scris Ministerul Afacerilor de Interne pe contul de Facebook. 

(w670)


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81