Listă de adeziuni online pentru procesul anti-Barroso

barroso2
barroso2

Simion Dascălu, expert  independent al CE în domeniul Transporturilor, Aeronauticii şi Securităţii, vrea să solicite pagube Comisiei Europene. Românul consideră că a fost afectat personal după intervenția CE în politica internă a României.

Dascălu i-a trimis o scrisoare deschisă președintelui Comisiei, Jose Manuel Barroso, întrebând dacă votul popular exprimat la referendum nu contează în fața autorităților europene . Astăzi,  Simion Dascălu a lansat și o listă de adeziuni online, www.demnitate-romaneasca.ro, chemându-i pe cei care se simt solidari cu el să semneze petiția.

Pilotul se consideră afectat de reacția lui Barroso fiindcă  pensia i-a fost redusă la jumătate, ajungând la 486 lei.

Pilotul Simion Dascălu vrea să-l dea în judecată pe președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru intervenția brutală în politica internă a României, dar și pentru impunerea lui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni, în ciuda voinţei poporului exprimată la referendumul din 29 iulie.

La emisiunea de luni seara, a lui Mihai Gâdea de la Antena 3, pilotul Simion Dascălu, expert internaţional, şi-a exprimat indignarea faţă de Comisia Europeană, acesta dorind să-l dea în judecată pe Barroso pentru intervenţia brutală în politica internă a României şi pentru impunerea lui Traian Băsescu în ciuda voinţei poporului suveran.

Simion Dascălu este expert independent al CE în domeniul Transporturilor, Aeronauticii şi Securităţii şi, totodată, General Director al Business Innovation&Research Center S.A. Acesta a declarat, la “Sinteza Zilei” că are o pensie de 486 de lei, aceasta fiindu-i redusă cu 93%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel