Lăzăroiu, despre Stroe şi Corlăţean: Cât de penibili sunt

Sebastian Lăzăroiu a reacţionat dur la declaraţiile miniştrilor Radu Stroe şi Titus Corlăţean referitoare la poziţia Germaniei privind aderarea României la Schengen. "Văd ca tot guvernul e în război cu Europa. Şi în special cu Germania. Hai ca poate iese şi ministrul apărării să rezolvăm problema. Cat de penibili sunt!", a scris consilierul prezidenţial pe Facebook.

Acest incompetent (Titus Corlățean, n.r.) chiar nu întelege nimic și face din ce în ce mai rău României.

 „Nu putem să ne permitem să fim mai deschişi pe relaţia cu fraţii noştri din Republica Moldova şi libertatea de circulaţie a cetăţenilor moldoveni, pentru că trebuie să intrăm în spaţiul Schengen”, a declarat şeful diplomaţiei de la Bucureşti.

 "Corlăţean cere Germaniei să îşi motiveze opoziţia faţă de aderarea la Schengen. Păi e simplu, domnu' ministru. Dacă tot te-ai arătat ieri dezinteresat de Schengen crezi că se roagă cineva de dezinteresaţi? (...) Acest incompetent chiar nu înţelege nimic şi face din ce în ce mai rău României", a scris Lăzăroiu.

 Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat săptămâna trecută că o eventuală nouă decizie de amânare a aderării României la Schengen la Consiliul JAI va afecta "credibilitatea procesului", iar ţara noastră ar putea să nu mai fie interesată şi doar să aştepte o invitaţie de la UE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel