Urmărește emisiunea live


Ion Țiriac, martor la accidentul din Floreasca, explică ce s-a întâmplat

accident_potec
accident_potec

Afaceristul Ion Țiriac, martor dintr-o mașină aflată în spatele automobilului sportivei Camelia Potec, implicat în această după amiază într-un accident rutier în Bucureşti, a povestit ziarului "gândul" firul evenimentului în care a fost implicat și un scuterist.

Potrivit celor declarate de Ion Ţiriac, scuteristul a fost cel care a intrat în maşina condusă de fosta sportivă.

"Eu eram în maşina din spate, am văzut că în faţă este maşina doamnei Camelia Potec. Ea stătea pe loc ca să acorde prioritate şi un scuter a intrat în ea. Am văzut, ne-am dat jos, cum era şi normal, ca să ne asigurăm că nu este ceva grav. Am văzut că şoferul scuterului nu are răni grave. În scurt timp, la faţa locului a venit şi poliţia care a luat măsurători. Doamna Potec este în regulă, iar tânărul de pe scuter, din câte ştiu, a fost transportat pentru verificări la spital", a declarat Ion Ţiriac.

Pe Calea Floreasca, din Capitală, a avut loc, în această după-amiază, un accident rutier în care a fost implicat un autoturism la volanul căruia se afla fosta sportivă Camelia Potec și un scuter condus de un angajat al unei firme care livrează mâncare.

Bărbatul aflat pe scuter nu are leziuni grave şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru un control de rutină.

Permisul de conducere al Cameliei Potec a fost suspendat, iar pe numele ei a fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel