Învăţătoarea Cristina Anghel a renunţat la greva foamei - VIDEO

Cristina-Anghel
Cristina-Anghel

Învăţătoarea Cristina Anghel din Caracal a renunţat, luni la greva foamei, la 70 de zile de la declanşarea acestei forme extreme de protest.

„Până la un anumit moment, semnele au fost pozitive şi într-adevăr şi eu m-am simţit bine“, a spus ea, adaugând însă că odată cu vizita părintelui Ioan a înţeles că trebuie să se oprească. De fapt, a explicat ea, o gluma a părintelui Ioan a determinat-o să renunţe. Gluma se referea la un pustnic care trăia într-o peşteră, dar au venit inundaţiile. Mai mulţi oameni au venit cu o barcă pentru a-l salva, dar pustnicul a afirmat că Dumnezeu este alături de el şi-l va salva. După ce refuzat trei bărci, pustnicul moare înecat. În Rai, l-a întrebat pe Dumnezeu de ce l-a lăsat, iar Dumnezeu îi răspunde: "Eu ţi-am trimis trei bărci, că tu nu ai vrut să te urci în niciuna asta e altă chestiune", a povestit învăţătoarea gluma care a determinat-o să renunţe la greva foamei.

Cristina Anghel a intrat în greva foamei pe data de 24 august, în semn de protest faţă de eaplicarea Legii de majorare a salariilor cadrelor didactice adoptate în 2008.

Cristiana Anghel se afla de cateva saptamani la Institutul de Boli de Nutritie din Bucuresti, fiind hranita prin perfuzii. Aceasta va avea nevoie de ingrijiri medicale si spitalizare cateva saptamani pentru a putea reveni la o viata normala, timp in care va ramane internata la spitalul bucurestean.

Potrivit Agerpres, Anghel a fost convinsă să renunţe la grevă în urma vizitei Arhiepiscopului Covasnei şi Harghitei, Ioan Selejan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel