În timp ce profesorii îşi strigă sărăcia în stradă, Boc pleacă pe ascuns din Guvern

Emil Boc
Emil Boc

"Hoţii, hoţii", strigau la unison cei circa 5.000 de profesori care protestează în Piaţa Victoriei, în timp ce premierul şi cinci miniştri vorbeau despre principii de bună guvernare cu reprezentanţii Băncii Mondiale.

Emil Boc le-a vorbit acestora despre determinarea acestui Cabinet de a duce reformele până la capăt, chiar dacă din punct de vedere politic asta îi va costa pe cei din Coaliţia de guvernământ. El le-a spus celor de BM că acest Guvern nu va aplica politici populiste în sectorul public, chiar dacă este o perioadă de criză, iar banii vor fi orientaţi spre investiţii şi cofinanţarea proiectelor UE.

„Guvernul nu va merge pe mâna populismului. Dacă luăm bani de la cofinanţarea proiectelor UE, ne tăiem propria şansă de dezvoltare", a spus Boc, la o conferinţă privind analiza funcţională a administraţiei publice.

La orele 12.00, pe furiş, pe o ieşire dintr-o stradă laterală Palatului Victoria, premierul a plecat într-o coloană de maşini SPP, fără a folosi poliţia, semnale acustice şi luminoase pentru a nu-i stârni pe protestatari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel