Împăratul Iulian: Succesorul "regelui" Cioabă va fi desemnat peste 2-3 săptămâni

împaratul_iulian
împaratul_iulian

Împăratul romilor Iulian a declarat, după aflarea veştii că Florin Cioabă a decedat în Turcia, când se va hotărî cine îi va urma la tron lui Florin Cioabă, regele autodeclarat al romilor, oferind, totodată, și câteva detalii despre funeralii. De asemenea, împăratul Iulian a transmis comunității romilor să "nu-şi facă griji, pentru că cei care trebuie să aibă grijă, vor avea în continuare".

"Am fost sunat din Turcia de copiii lui Cioabă, care mi-au spus că regele a murit. Urmează 30 de zile de doliu. Peste două-trei săptămâni vom întruni Consiliul de Coroană şi vom hotărî cine îl va urma la tron. Conform legii noastre, cel care îi urmează este Dorin, fiul lui cel mare", a declarat Iulian. Potrivit acestuia, copiii lui Florin Cioabă i-au spus că "inima artificială ce i-a fost montată nu a mai funcţionat", a declarat pentru corespondentul Mediafax împăratul Iulian.

Funeralii de excepție, pentru "regele romilor" Cioabă

Întrebat cum se vor desfăşura funeraliile, împăratul Iulian a declarat: "Vor fi funeralii deosebite, cum nu s-au mai văzut până acum, care vor dura trei zile".

Celor din comunitatea romilor, împăratul Iulian le-a transmis un mesaj în care îi îndeamnă la pace şi linişte, rugându-i să stea liniştiţi, pentru că "cei care trebuie să aibă grijă de ei vor avea în continuare şi să nu facă fapte rele, cum au făcut sâmbătă, la Lugoj".

Autointitulatul "rege al romilor", Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel