Ilie Năstase: „Suntem fricoși, lași și mincinoși”

Ilie Năstase a mărturisit în direct la Radio 21 ce își dorește de Ziua Națională pentru el și pentru toți românii: „Vreau o țară așezată”. Cel mai mare tenismen român din toate timpurile a spus despre poporul român că are nevoie de un vaccin pentru a se îndrepta.

Invitat în această dimineaţă în studioul Radio 21 să dea startul petrecerii de Ziua Naţională împreună cu matinalii, Ilie Năstase a fost impresionat până la lacrimi de interpretarea de excepţie a Ancăi Maco şi a lui Orlando, care au cântat „Treceţi batalioane române Carpaţii”.

Ilie Năstase a mărturisit că e mândru că e român şi că a fost educat în România. Povestind despre toate experienţele sale din străinătate, a remarcat faptul că România din 89 era confuză şi nu s-au schimbat multe lucruri de atunci.

Ilie Năstase a spus ce îşi doreşte pentru el şi pentru toţi românii: „Vreau o ţară aşezată”. Marele nostru campion speră că românii vor prinde curaj şi vor schimba România: „Suntem fricoşi, laşi şi mincinoşi. Trebuie să existe un vaccin pentru asta.”, a conchis fostul tenismen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel