Huidu așteaptă sentința în dosarul accidentului de la Brașov

Șerban Huidu așteaptă sentința în dosarul accidentului de la Brașov, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața. Familiile victimelor accidentului provocat de realizatorul TV anul trecut  solicită despăgubiri de 800.000 de euro. Magistraţii se vor pronunţa astăzi doar pe latura civilă a dosarului.

Magistraţii Judecătoriei Braşov i-au audiat, pe 4 decembrie, doi martori în dosarul privind daunele civile de peste 800.000 de euro solicitate fostei vedete TV Şerban Huidu de către urmaşii victimelor accidentului provocat de acesta în urmă cu un an, la Timişul de Sus.

La termenul de pe 4 decembrie au fost audiaţi doi martori din partea Ioanei Câmpean (28 de ani), fiica Magdei Drăghici - una dintre cele trei victime ale accidentului provocat de Huidu în 16 octombrie 2011.

 Cei doi martori, un prieten apropiat al Ioanei Câmpean şi prietena cea mai bună a Magdei Drăghici, au povestit că Ioana a suferit foarte mult în urma pierderii mamei sale, care era singurul sprijin moral al acesteia, cele două fiind foarte apropiate. Cei doi au spus că Ioana lucra în domeniul IT, în Bucureşti, însă a fost nevoită să renunţe la serviciul de acolo, după moartea mamei sale, pentru a se întoarce la Braşov şi a administra firma acesteia, deşi nu are experienţă în domeniu.

 Ioana Câmpean a solicitat daune morale şi materiale de 400.000 de euro, iar soţia şi fiul lui Ştefan Lungu Balog s-au constituit părţi civile diferite în acest proces, cerând drept daune morale câte 200.000 de euro, plus daune materiale de peste 5.000 de euro ca şi contravaloare a autoturismului distrus în acceident şi cheltuieli de înmormântare de circa 6.000 de lei.

 Cea de-a treia victimă a accidentului, Ioan Garbis, nu a avut urmaşi, prin urmare nimeni nu s-a constituit parte civilă din partea acestuia.

 În 29 iunie, Huidu a fost condamnat de Judecătoria Braşov la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă. Familiile victimelor accidentului au făcut recurs la decizia judecătorilor, următorul termen fixat la Curtea de Apel Braşov fiind abia anul viitor, în 31 ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel