Halep, decizie-SURPRIZĂ. REFUZĂ să participe la US Open

Simona Halep a luat o decizie surpriză pentru cariera ei. Numărul 2 WTA refuză să participe la US Open. Iată de ce.

Simona Halep, locul 2 WTA, a anunțat că intenţionează să nu participe la US Open, programat să înceapă pe 31 august, în condiţii sanitare stricte, din cauza pandemiei de coronavirus.

"Cu siguranţă am îngrijorări puternice cu privire la a merge acolo în aceste condiţii. Nu numai pentru că ne aflăm în mijlocul unei pandemii globale. Dar şi din cauza riscului de călătorie, a unei potenţiale carantine şi a modificărilor din cadrul turneului", a spus Halep pentru New York Times, citat de ubitennis.net.

Halep nu va participa la niciun turneu din Asia şi SUA, ci doar la competiţii din Europa. Cel mai probabil, ea va lua startul la Madrid Open şi Roland Garros, în luna septembrie, potrivit eurosport, citează telekomsport.ro

Protocolul COVID-19,"incredibil de dificil" pentru numărul 2 mondial

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a anunțat zilele trecute că protocolul COVID-19 propus de organizatori este "incredibil de dificil" şi, probabil, nu va funcţiona pentru numărul 2 mondial.

"Restricţiile sunt dure. Sunt incredibil de dificile şi fiecare jucător va avea propria opinie cu privire la faptul cum va funcţiona pentru ei. Sunt destul de sigur că nu va funcţiona pentru Simona. Dacă eşti într-o echipă de baseball sau într-una de fotbal... cel puţin călătoreşti, socializezi, mănânci şi te antrenezi cu coechipierii. Tenisul este puţin diferit, deoarece este un sport individual", a spus Darren Cahill pentru Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel