Guvernul organizează alegeri locale parțiale în data de 3 februarie

Vicepremierul Liviu Dragnea a anunțat, joi, după ședința de Guvern, că în data de 3 februarie 2013 vor fi organizate alegeri locale parțiale în nouă localități pentru funcția de primar, o localitate pentru pentru completarea Consiliului Local și pentru șefia Consiliului Județean Teleorman.

Guvernul a aprobat joi ca în data de 3 februarie să fie organizate alegeri locale parțiale pentru ocuparea posturilor de primari, consilier local și președinte al CJ Teleorman rămase vacante în urma alegerilor locale.

"Vă rog să anunțăm și să știe oamenii că pe 3 februarie vin alegerile pentru funcțiile vacantate în structurile locale și anul viitor, gata cu alegerile. Să ne mai ținem și de treabă, nu doar de alegeri”, a concluzionat prim-ministrul Victor Ponta, în ultima ședință de Guvern din acest an.

„Cine știe ce ne rezervă viața!”, a replicat imediat ministrul de Interne Radu Stroe.

La acest răspuns, Ponta a arătat că el ar vrea „să-mi rezerve liniștea necesară pentru a ne ocupa doar de administrație și mai puțin de alegeri în 2013, întrucât avem în 2014 alegeri așa încât un an de pauză e bine venit”.

Președinția CJ Teleorman a rămas vacantă, după ce Liviu Dragnea a câştigat un mandat de deputat, la alegerile din 9 decembrie. De asemenea, primarul oraşului Slatina, Darius Vâlcov, a devenit senator, urmând a fi organizate alegeri şi pentru postul pe care l-a părăsit pentru Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel