Goţiu - Palada. Radu Banciu: Dacă mă duc să-i dau un pumn lui Codrin Ştefănescu acum...

Mihai Goțiu a ajuns, joi, la Secția 1 Poliție pentru a depune plângere penală împotriva fostului purtător de cuvânt al Guvernului Mirel Palada. Radu Banciu a comentat, joi seară, subiectul.

„Am venit să depun plângere împotriva a ceea ce a făcut domnul Mirel Palada aseară. Am pregătit-o deja și o depun în câteva minute aici, la Poliție. (...) Am mers pe articolul 257 din Codul penal, mai exact ultraj. Sunt trei pagini, plus actele de la aseară de la urgență și IML", a spus Goțiu. Întrebat dacă se aștepta să fie lovit, Goțiu a răspuns: „Evident că nu mă așteptam să mă lovească, nici nu am fost atent la așa ceva, adică nu puteam să mă gândesc că cineva care a fost purtător de cuvânt al Guvernului are un astfel de comportament", a mai spus acesta.

Joi seară, jurnalistul Radu Banciu a comentat subiectul şi reacţiile pe care le-au avut politicienii. La un moment dat, a spus: „Dacă mă duc să-i dau un pumn lui Codrin Ştefănescu acum, ce, trebuie toată lumea să mă susţină? Şi ăia care-l înjură pe Codrin să spună: bă, bine ai făcut, foarte bine ai făcut, aşa merita. Atunci, fiecare s-ar bate cu fiecare. Ar fi meciuri în fiecare zi. Nu e normal să fim aşa", a punctat acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel