Godină: CE OM fără inimă! Îi rupem picioarele!

Marian Godină
Marian Godină

Marian Godină a postat pe Facebook o poveste foarte interesantă, care explică foarte bine o situație întâlnită în viața de zi cu zi. 

Povestea polițistului Marian Godină relatează cazul unui român plecat peste hotare, pentru un trai mai bun. Peste ani, devine super bogat, însă gândul i-a rămas la locurile natale, așa că face o faptă bună care e cât pe ce să-l ucidă.  

CE OM fără inimă, ne lasă muritori de foame


"Dintr-un sat mic si sarac, a reusit un om sa plece in America. Dupa ani buni de munca grea, si-a facut omul o afacere si s-a imbogatit. Intr-o zi l-a invins dorul si a mers sa-si viziteze neamurile si satul in care a crescut. Saracia era si mai mare, chiar daca nu mai era comunism. Inainte de a pleca inapoi in America, a vorbit cu primarul satului si i-a spus: uite, eu am sa trimit lunar 100 de dolari pentru fiecare Familie din sat, tu sa distribui banii, nu le spun eu acum, ca nu-mi place circul. Zis si facut. Cand a venit donatia, primarul i-a strans pe toti, le-a povestit despre ce este vorba si le-a impartit banii. 100 de Familie fara diferente. Oamenii erau bucurosi, Se rugau la biserica pentru sanatatea lui si trimiteau carti de craciun. Anii au trecut, omul s-a insurat, a facut copii, acestia au crescut, donatia merge ca ceasul luna de luna. Candva nu au mai mers afacerile atat de bine, copiilor trebuiau platite studiile... S-a vazut nevoit sa reduca din cheltuieli... L-a sunat pe primar, i-a explicat situatia, : dar nu sunt neom, banii imi ajung astfel incat tot pot trimite 30 de dolari pe luna pentru fiecare Familie. Te rog, explica-le la oameni. Primarul le-a explicat si.... Cu totii, mic si mare au iesit in strada si au inceput sa tipe, CE OM fara inima, ne ia de la gura copiilor, ne lasa muritori de foame, doar ca sa-si trimita el odraslele la facultati Pe banii nostri! Huäaaaa! Rusine! Sa nu-l prindem pe aici, ca-i rupem picioarele!", a scris Godină pe Facebook. 

VEZI ȘI Godină, filmare în trafic: Manevra asta n-am mai văzut-o

CITEȘTE ȘI Godină, prins cu 113 km/h în localitate. Herjeu: Mi-e o silă de lupii moraliști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel