Gitenstein se poate întoarce în România, la CR Fondului Proprietatea

Fostul ambasador al SUA la București, Mark Gitenstein, candidează pentru un loc în Comitetul Reprezentanților Fondului Proprietatea (FP), fiind primul candidat înscris pe listă pentru alegerile din 25 aprilie, transmit Mediafax și Agerpres.

Mark Gitenstein a fost propus pentru această funcție de către fondul de investiții Emerging Markets Country Fund, acționar al Fondului Proprietatea, potrivit informațiilor publicate pe site-ul Fondul Proprietatea.

Acționarii FP sunt convocați pe 25-26 aprilie pentru a se alege doi membri noi în Comitetul Reprezentanților, care îi vor înlocui pe Sorin-Mihai Mîndruțescu (președintele Comitetului) și Cristian Bușu, mandatele lor expirând la sfârșitul lunii septembrie.

Din Comitetul Reprezentativ, care cuprinde cinci membri, fac parte în prezent Steven van Groningen, Piotr Rymaszewski şi Julian Healy.

Administratorul Fondului Proprietatea este compania americană Franklin Templeton.

Mark Gitenstein, de profesie avocat, a fost trei ani ambasador al SUA la București, mandatul expirându-i în iunie 2012, atunci când s-a întors în Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel