Gigi Becali, condamnat în Săptămâna Mare, în procesul cu Dragoș Săvulescu

Veste proastă pentru patronul Stelei, acum în Săptămâna Patimilor. Curtea de Apel București a decis că fostul acționar de la Dinamo, Dragoș Săvulescu, a fost calomniat de patronul Stelei, Gigi Becali, care l-a făcut homosexual. Decizia nu este definitivă, Becali fiind obligat să-i plătească lui Săvulescu daune morale de 10.000 de lei.

 "Este Săptămâna Mare, nu fac niciun recurs. Dacă trebuie să plătesc, plătesc. Este bine că s-a făcut asta în Săptămâna Mare, pentru a mă smeri. Eu nu trebuia să spun acele lucruri. Am făcut o greşeală creştinească. Eu am spus ce se bârfea, nici măcar nu am văzut. Îmi pare rău pentru ce am spus atunci şi i-am cerut scuze lui Dragoş. Decizia nu este tocmai corectă, pentru că eu nu l-am făcut homosexual, eu am răspuns la nişte jigniri ale lor. Eu am spus nişte bârfe care circulau prin oraş. Timpul nu poţi să îl dai înapoi. Le mulţumesc judecătorilor că m-au smerit. În viitorul apropiat voi fi un om foarte cuminte", a spus Gigi Becali la RTV.

 Patronul roș-albaștrilor s-a înfuriat, în decembrie 2011, când a auzit că, în timpul unui meci cu Steaua, pe tabela Stadionului Ștefan cel Mare au fost afișate imagini cu oi, însoțite de refrenele melodiei „Oaia mică”, interpretată de Ada Milea.

 Gigi Becali a reacționat dur, atacând conducerea dinamovistă, precum și suporterii roș-albi.

 „Am auzit că Dinamo ne aşteaptă cu tabela pe care afişează nişte oi. Cine putea face asta? Nicu Badea, un fost securist care n-are sare şi piper, şi Dragoş Săvulescu pe care l-a prins nevasta cu un bărbat în pat. Ştiu că sunt în post, dar eu sunt un păcătos şi nu întorc şi celălalt obraz. Ce rost au măgăriile astea? Să se gândească şi ei că e vorba de naşul lui Cristi Borcea. Ăştia sunt oameni de de doi lei”, declara Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel