Gabriela Firea - "Scenariu" la Cotroceni: Imaginile au fost decupate

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea susține că, la recepția de la Cotroceni, ar fi fost făcută o regie pentru a ieși doar cum și-a dorit Administrația Prezidențială.

Gabriela Firea a povestit scene incredibile de la evenimentul din curtea Palatului Cotroceni. Primarul Capitalei susține că unii jurnaliștii i-au spus că au fost amenințați să nu facă fotografii sau să filmeze, iar imaginile oferite au fost decupate de cameramanii oficiali "în așa fel încât să se vadă doar ceea ce trebuie".

Jurnaliștii păreau "timorați"

'La orice ambasadă, la orice eveniment, oricare ar fi rangul evenimnetului, presa este liberă, cu decență și cu respect, să fileze, să surprindă imagini, firește, într-o zonă amenajată și cu discreție pentru a nu tulbura acel eveniment. Ce s-a întâmplat astăzi? Și de aici mi se conturează ideea unui scenariu, a unei regii. Imaginile au fost filmate doar de cameramanii Administrației Prezidențiale, decupate în așa fel încât să se vadă doar ceea ce trebuie. Și trag o concluzie, deși nu vreau să vorbesc în numele lor, că unii dintre jurnaliștii acreditați care se aflau printre invitați fără camere de luat vederi, fără reportofoane, erau chiar timorați. Eu am făcut o fotografie cu un lider al opoziției și după eveniment mă sunau să le dau fotografia. Și le-am spus, "Dar voi aveați telefonele la voi, de ce nu ați făcut fotografii?". Și mi-au spus că le-a fost teamă "că ne-au spus că dacă facem fotografii la eveniment putem să pățim ceva să ni se ridice acreditarea"', a declarat Gabriela Firea pentru Antena 3.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel