"Flacăra Democraţiei", aprinsă de Băsescu, aruncată în canal, la Orșova

Torța simbolică, "Flacăra Democraţiei", aprinsă  de Traian Băsescu, la Cluj-Napoca, şi care ar fi trebuit să facă turul ţării a fost aruncată într-un canal la Orşova, chiar de către primarul municipiului, susţin surse din PDL.

"Flacăra Democraţiei", aprinsă de Traian Băsescu a avut zile scurte. Potrivit PDL, torța care era purtată de un grup de tineri liberal-democrați trebuia să ajungă, duminică, în Orșova,  în drumul său spre Bucureşti.

Tinerii care purtau torța, din cadrul organizaţiei  "Amfiteatrul civic",  au fost opriți la intrarea în municipiul Orşova. După mai multe încercări, tinerii au ajuns totuşi cu flacăra în centrul oraşului, dar acolo aceasta le-a fost smulsă de primarul Manea, care a aruncat-o într-un canal, a declarat deputatul PDL Doina Chircu.

 "Primarul Manea, fost securist dovedit, a făcut tot posibilul şi a omorât Flacăra Democraţiei în municipiul Orşova. Domnul Manea este o persoană care se manifestă violent. Tinerii îşi făceau acţiunea aşa cum au dorit, iar el s-a repezit, a împins tânărul, l-a bruscat, i-a luat torţa şi a aruncat-o într-un canal", a declarat pentru RTV deputatul Chircu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel