Familia fantomei de la Medgidia blestemată: doi veri s-au sinucis la indigo

Nenorocirea a lovit o familie din Medgidia, doi veri s-au sinucis, la câteva săptămâni unul după altul, exact în acelaşi mod. Anchetatorii cred că cea de-a doua sinucidere a fost influenţată de prima.

Prima tragedie s-a produs în urmă cu trei săptămîni când Edvin Ghica (25 de ani) şi-a pus ştreangul de gât. Tânărul plecase în Grecia, în speranţa că va găsi de muncă şi va avea un trai mai bun. Planurile nu i-au ieşit: rămăsese fără loc de muncă de câteva săptămâni. Din acest motiv era deprimat iar anchetatorii cred că acesta este motivul pentru care şi-a pus ştreangul de gât, informează Adevarul.

Familia sa a făcut un efort financiar uriaş pentru a-l repatria. Sicriul a ajuns în ţară, la Medgidia, iar Ghica a fost înhumat chiar în ziua de 31 decembrie. Câteva ore mai târziu vărul său, Elvis Căprişoară (18 ani) s-a spânzurat în casa familiei sale, exact în acelaşi mod ca vărul său. Anchetatorii spun că cei doi erau extrem de apropiaţi şi că tânărul nu a putut trece peste moartea vărului său, la a cărui înmormântare participase.

Căprişoară a fost înmormântat miercuri, în acelaşi cimitir ca vărul său. Cazul este cercetat în continuare de poliţiştii din Medgidia.

Familia celor doi este cunoscută în oraş: unul dintre unchi a fost cercetat penal, în urmă cu doi ani, în dosarul „fantomei“ din Medgidia. El s-a ales cu dosar penal după ce a participat la exhumarea ilegală a cadavrului unei femei despre care se susţinea că s-a transformat în strigoi şi îşi bântuie neamurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel