Explozie într-un bloc din cartierul Balta Albă din Bucureşti

ambulanta
ambulanta

Două persoane au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un bloc din cartierul Balta Albă din Bucureşti.

Incidentul a avut loc în jurul orei 2.00. Echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost sesizate că într-un imobil aflat la etajul cinci al unui imobil din cartierul bucureştean Blata Albă a avut loc o explozie puternică.

Flăcările au cuprins balconul apartamentului. În imobil se aflau trei persoane. Două dintre ele, fiul şi tatăl, au suferit arsuri şi au fost transportate la Spitalul de de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti, conform Mediafax.

Medicii au analizat starea victimelor, în vârstă de 68 şi, respectiv 42 de ani, şi le-au curăţat rănile. Mama, care se afla în dormitor, a fost salvată de pompieri, ea nesuferind leziuni. Focul a fost stins după aproximativ trei ore de intervenţie. Din primele informaţii se pare că nu ar fi fost vorba de o scurgere de gaze şi că explozia s-ar fi putut produce de la cele două butelii de voiaj pe care familia le avea în balcon.

Citeşte şi:

Cei doi răniți în explozia din Balta Albă au arsuri grave

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel