Emmanuel Macron a pledat pentru „investiții masive” în spitalele din Franța, odată ce criza se încheie

Președintele francez Emmanuel Macron a anunțat „investiții masive" pentru sistemul de sănătate publică al Franței, care este aproape să fie copleșit de criza coronavirusului.

Președintele francez Emmanuel Macron a anunțat „investiții masive" pentru sistemul de sănătate publică al Franței, care este aproape să fie copleșit de criza coronavirusului, conform Daily Mail. Hexagonul este una dintre cele mai afectate țări din lume, cu 29.155 de cazuri și 1.696 de morți.

„Odată ce criza se încheie, un plan masiv de investiții și o actualizare a carierelor medicale vor fi implementate pentru sistemul nostru spitalicesc", a transmis Macron, într-o conferință ținută în Estul Franței, unde virusul afectează cel mai rău țara.

Opreațiunea „Elasticitate”

Macron a mai spus că a decis să lanseze o operațiune armată, numită „Elasticitate", pentru a ajuta cu Sănătatea și logistica din Franța și din celelalte teritorii de peste mări.

Liderul francez a făcut un apel la „unitate", în care a numit bătălia împotriva coronavirusului „un război".

„Avem o singură țintă, să fim uniți împotriva virusului", a spus el, „fiindcă, atunci când mergem la război, trebuie să fim 100% asumați și să ne mobilizăm în unitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel