Emisiune TV șocantă. Criticii spun că este una dintre cele mai sexiste

article-2318202-19969044000005DC-567_634x420
article-2318202-19969044000005DC-567_634x420

Este una dintre cele mai sexiste producții din toate timpurile, susțin critici din întrega lume despre o emisiune televizată în care femeile se dezbracă, iar doi bărbați le critică trupurile.

Un show televizat, difuzată pe postul public de televiziune DR2, din Danemarca, face furori în lume. Deși creatorul producției, Thomas Blachman, își susține proiectul afirmând că acesta favorizează o dezbatere despre modul în care bărbaţii privesc femeile, fără cenzură, și că femeile sunt "însetate de cuvintele bărbaţilor", criticii consideră că ceea ce se întâmplă în emisiune duce la umilirea persoanelor de sex feminin.

Pe parcursul emisiunii, doi bărbaţi, gazda și un invitat, critică corpurile femeilor care se dezbracă încet pe platoul de filmare în faţa lor, scrie potrivit Daily Mail, potrivit rtv.net.

Femeile merg în halate pe scenă, ulterior lăsând totul la vedere, pentru ca, ulterior, cei doi bărbați să comenteze despre lucrurile care îi atrag la persoana respectivă şi cele care îi dezgustă. Comentariile sunt uneori puerile, bărbaţii întrebându-se unul pe celălalt ce părere au despre vaginul femeii sau despre forma sfârcurilor.

"Programul făcut cu intenţia de a distruge tabuuri şi stereotipuri este o prostie. Seamănă mai mult cu un club de striptis claustrofobic care face doar să cimenteze clasicele concepte de dominanţă masculină", a declarat Knud Romer, un autor danez care nu este de acord cu ideile promovate de show-ul respectiv.

Emisiunea este criticat pe scară largă şi se încearcă interzicerea lui. Unul dintre bloggeri de top din țară, Lotte Hansen, a demarat deja o campanie prin care cere anularea emisiunii din program, "până când aceasta nu ajunge şi mai departe".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel