eMAG BLACK FRIDAY 2018. Câștigă un Mercedes de BLACK FRIDAY

Mercedes, poză ilustrativă
Mercedes, poză ilustrativă

eMAG BLACK FRIDAY 2018. De BLACK FRIDAY 2018, eMAG te premiază: poți câștiga un Mercedes dacă profiți de reducerile puse la bătaie de eMAG!

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Începe anul la volanul unui Mercedes! De Black Friday 2018, la eMAG, achiți cu cardul tău salvat Mastercard sau Maestro și poți câștiga un premiu, mai precis un Mercedes-Benz GLC 250 Coupe.

Ce trebuie să faci:

1. Intră în contul tău de client eMAG, în secțiunea "Cardurile mele" și adaugă cardul tău Mastercard sau Maestro. Nu îți face griji, ești în maximă siguranță și deplin control.

2. Plătește cu Mastercard sau Maestro!

De Black Friday, pe 16 noiembrie, comandă produsele preferate și achită comanda cu ajutorul cardului tău salvat Mastercard sau Maestro.

3. Câștigă un Mercedes!

Participi automat la tragerea la sorți din ianuarie 2019 și poți câștiga un Mercedes-Benz GLC 250 Coupe.

[citeste si]

Campania se va desfășura în perioada evenimentului Black Friday 2018, începând din data de 16 noiembrie 2018 până la 17 noiembrie 2018, ora 02:00 AM. Campania se desfășoară în site-ul www.emag.ro, m.eMAG.ro și aplicatia de mobil eMAG.

Desemnarea câștigătorului

Tragerea la sorți va fi efectuată în data de 07.01.2019, la locația organizatorului situată în Voluntari, Șoseaua București Nord nr. 15-23, Swan Office Park, clădirea Windsor, etaj 5, județul Ilfov, prin intermediul aplicației random.org. În cadrul tragerii la sorți, pentru potențialul câștigător extras, se vor trage la sorți doi participanți cu titlu de rezervă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel