Elicopter militar prăbuşit. Şapte morţi

elicopter
elicopter

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa în Afganistan, după prăbuşirea unui elicopter militar. Aparatul de zbor a luat foc din cauza unei probleme tehnice, însă talibanii au revendicat doborârea lui.

Șapte persoane, printre care trei membri ai armatei afgane, și-au pierdut viața duminică în nordul țării, în accidentul elicopterului militar în care se aflau, a anunțat Ministerul Apărării de la Kabul, notează Agerpres, care citează AFP.

Elicopterul s-a prăbușit în jurul orei 04.00 (23.30 GMT) în provincia Baghlan, la sud de Kunduz, a cărei capitală cu același nume este asediată de o săptămână de talibani.

Potrivit comunicatului ministerial, 'elicopterul M-17 a luat foc din cauza unei pene tehnice și s-a prăbușit', în timpul unei misiuni de aprovizionare a unei baze militare.

[citeste si]

La scurt timp după anunț, talibanii au revendicat acțiunea printr-un comunicat al purtătorului de cuvânt al talibanilor, Zabihullah Mujahid.

Talibanii obișnuiesc să revendice toate atacurile cu victime militare, mai ales cele ale prăbușirilor aparatelor de zbor, precizează AFP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel