Elev, otrăvit de un coleg. I-a turnat dezinfectant în sticla cu apă. Tatăl: I s-a făcut rău

Băiatul, elev în clasa a clasa a V-a, a ajuns de urgență la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu" din Capitală.

"În pauza dintre orele de curs băiețelului meu i s-a umblat în ghiozdan de către unul sau mai mulți colegi de clasă, i-a fost scoasă sticla de apă și i-au turnat peste apă dezinfectant, apoi au pus capacul sticlei și au lăsat-o la vedere pe bancă, iar fiul meu, după ce a revenit în clasă, după terminarea pauzei a băut din sticla personală fiindu-i sete. La câteva minute după, i s-a făcut rău, a început să aibă dureri mari abdominale și arsuri în același timp", a explicat tatăl elevului, potrivit constantadeazi.ro.

"Copilul meu putea muri"

"Sper ca acel/acei copii sa fie descoperiți și părinții sa fie anunțați despre aceste fapte. Da, fapte pentru că, nu cu mult timp în urmă, lui David i se umbla regulat în ghiozdan și i se sustrăgeau sandwichurile (pachețelul de acasă). Dumneavoastră ce ați face dragi părinți, dragi profesori, dacă copilul dvs. ar trece prin astfel de momente?

Copilul meu putea muri, la asta v-ați gândit o secundă? Nu exagerez cu nimic, este un act care nu poate fi tratat ca o glumă între copii. Dacă cei abilitați nu vor identifica și vor lua măsurile ce se impun, ne vedem fortați ca și părinți să luam propriile măsuri și de a muta copilul la altă clasă și altă școală", a scris tatăl băiatului pe Facebook.

Bărbatul a depus o plângere la Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel