Moartea lui Ionuț Anghel: Martorul cheie, dispărut

Elemente incredibile din ancheta procurorilor încep să facă lumină în cazul morți lui Ionuț Anghel, copilul de patru ani ce s-a presupus a fi ucis de maidanezi. Odată cu dezvăluirea noilor detalii, traseul morții lui Ionuț Anghel începe să devină tot mai clar. 

Traseul celor doi frați, unul de patru, celălalt de șase ani, a fost reconstituit nu o dată. Multe întrebări nu aveau răspuns, multe detalii nu se legau, nu aveau o logică.

Punctul 1: De fiecare dată, traseul s-a oprit la gardul unei proprietăți private, care are adresa Strada Tuzla, numărul 50.

Potrivit declarației bunicii lui Ionuț, dată în fața anchetatorilor, un tânăr a apărut cu băiatul cel mare, Andrei, pe care l-a găsit în preajma clubului Bamboo. Tânărul este considerat martor-cheie în anchetă, însă nu este de găsit.  Amintim că o nouă ipoteză, confirmată de surse din interiorul anchetei, arată că Ionuț Anghel a fost omorât de un câine de luptă, căruia i se caută proprietarul. Cât despre locul unde au ajuns copiii, Ionuț a fost găsit pe proprietatea privată, care are numărul 50, pe strada Tuzla, iar Andrei, copilul de șase ani, a fost găsit mai departe de acest punct, el a ajuns pe stradă și a mers înainte.

Un alt element cel puțin bizar este că în locul în care a fost găsit trupul lui Ionuţ, anchetatorii au găsit, pe lângă jucăriile celor doi fraţi, o minge nouă, care nu aparţinea băieţilor, potrivit RTV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel