Din cauza geloziei, o campioană mondială s-a aruncat de la balcon

Una dintre cele mai titrate atlete ale momentului din România a recurs la un gest extrem  din cauza geloziei, aceasta aruncându-se de la etaj, după o ceartă cu iubitul său.

Triplă campioană la atletism, Elena Mirela Lavric, în vârstă de 22 de ani, s-a aruncat , luni seara, de la balcon, după o ceartă cu iubitul său. Elena Mirela Lavric a fost dusă de urgenţă la spital, ea a supravieţuit căderii.

Nu a suportat gândul despărţirii de iubit, iar bănuiala că acesta şi-a găsit deja o altă parteneră a determinat-o să se arunce de la etajul I.  Atleta, din Vaslui, s-a remarcat de nenumărate rânduri pentru rezultatele excepţionale obţinute.

 Ultimele medalii de aur le-a obţinut chiar anul acesta în Franţa. În plus, Elena Mirela Lavric este una dintre sportivele care au reprezentat România şi la Jocurile Olimpice din 2012. Cumpătarea şi rabdarea de care a dat dovada în cantonamente nu au ajutat-o însă şi luni seara, atunci când a auzit că fostul ei iubit nu doreşte să se împace cu ea.

 Tânăra era îndrăgostită până peste cap, dar relaţia pe care o avea de aproximativ un an şi jumătate era tumultuoasă.

 Elena Mirela Lavric se aştepta că fostul iubit să își dorească, ca de fiecare dată, împăcarea și nu a suportat refuzul. Potrivit bzi.ro, fata a profitat că geamul de la balcon era deschis şi s-a aruncat în gol de la etajul 1. S-a ridicat singură în picioare şi a mers câţiva metri, până la autoturism, după care a leşinat. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat măsuri de prim-ajutor, după care a transportat-o la Spitalul Sf. Spiridon, iar de acolo în Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie. Rănile nu erau grave, astfel că după câteva ore a fost externată.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel