Diaconu: ANI? E Agenția, atât! Nicidecum de integritate

Mircea Diaconu spune într-un interviu acordat cotidianul.ro că puterile statului se numesc, în opinia lui, ”Agenții,” iar ANI e doar una dintre dintre acestea, ”nicidecum una de integritate.”

Senatorul spune că e neașteptat acest interes al ”puterilor semioculte ale statului” în ceea ce privește persoana sa. Totodată, el definește puterile ca fiind niște ”Agenții,” iar una intre ele, care se vrea a fi ”de integritate,” nu-și respectă numele. ”Ce-am lansat eu în spaţiul public şi-a atins ţinta din moment ce răspunsul lor a fost de o asemenea duritate. Nu mi-ar fi trecut prin cap în veci că pot fi atât de important, atât de luat în seamă de puterile statului - astea semioculte - care, în capul meu, se numesc Agenţii, că nu e una, sunt mai multe. Ce să spun de agenţia asta care e de „integritate”? Nu, ea e Agenţia, atâta! Nicidecum de integritate. Una dintre ele...,” afirmă vicepreședintele PNL.

Mircea Diaconu recunoaște, dezamăgit, că nu s-a simțit niciodată mai neputincios ca în perioada petrecută în Parlamentul României. ”Dar vreau să explic; dacă e vorba de Parlament, nu-i o zonă activă. Am fost patru ani acolo şi mai neputincios, mai inactiv ca în aceşti patru ani - din acest punct de vedere - nu m-am simţit în viaţa mea, pentru că oricând deschizi gura să spui ceva, cineva zice: 'Aaa, tu vorbeşti aşa pentru că eşti senator, pentru că te plimbi în maşini luxoase, ai salarii uriaşe' et cetera et cetera,” declară senatorul.

Vicepreședintele PNL consideră că prin vorbele și activitățile sale și-a atins ținta, dacă prezența sa a ajuns să fie un pretext de ”război civil, de conflict între puterile statului.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel