Dacia Sandero ironizată la Top Gear: Este o mașină de 90 de vaci putere

Ultima emisiune a Top Gear, la rubrica de știri, Dacia Sandero a fost ironizată, în contextul scandalului cărnii de cal găsită în numeroase produse etichetate cu conținut de carne de vită.  “Sandero este o mașină de 90 de vaci putere”, a fost gluma lui Clarkson care și-a adua aminte că la vizita din România a văzut pe șosele multe căruțe, vite și mulți cai.

Ironia de la Top Gear vine în contextul în care Dacia se lansează în Marea Britanie printr-o campanie agresivă și se așteaptă vânzări anuale de 20-30.000 mașini, scrie 0-100.hotnews.ro.

 “Dacia s-ar putea și ea să aibă o problemă de etichetare. Am tot văzut reclamele acelea în care se spunea că Sandero are 90 de Cai Putere, însă cu toate cele întâmplate, de unde știm că nu sunt “vaci putere?”, s-a întrebat, râazand, Clarkson în emisiunea difuzată duminică.

 “Acele abatoare se spune că sunt în România iar noi am fost în România și am văzut multe vaci și mulțti cai”, continuă el, iar Hammond l-a completat, glumind, că fermierii i-au spus că le e greu mai ales să-și mulgă caii… Concluzia a fost tot a lui Clarckson: “Sandero e o mașina de 90 de vaci putere!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel