Cum vrea s-o împace Ciutacu pe Pora cu Chirieac și cum face mișto de Ciocăzanu

Victor Ciutacu a făcut o postare șoc pe Facebook, pe care a explicat-o pentru DeCe News. Joi, în emisiunea Tonomatul lui Ciutacu, de la RTV, a fost difuzat un remember al certurilor dintre Andreea Pora și alți invitați. Înregistrările veneau la o zi după ce, tot la RTV, Andreea Pora se dezlănțuise împotriva lui Bogdan Chireac. Laurențiu Ciocăzanu a reacționat pe propriul site, denunțând linșajul mediatic la care este supusă ”indezirabila Andreea Pora”. Ciocăzanu le-a reproșat lui Florin Iaru și Oanei Dobre că nu i-au luat apărarea Andreei Pora, în ”povestea cârnatului”. Colajul video, susține Ciocăzanu, avea rolul de a întări ideea că Pora este sursa agresivității din dezbaterile TV.

Industria cârnaților, un soi de masonerie

Vineri, Ciutacu a postat pe Facebook mesajul: ”Industria asta a carnatilor e un soi de masonerie. Vanzatorii isi protejeaza clientii :))”.

Întrebat dacă articolul lui Ciocăzanu ar putea fi un semnal pentru CNA, Victor Ciutacu nu s-a arătat impresionat, ba chiar l-a ironizat. ”Cred că e supărat pe articolul din Jurnalul Național, când am dat traducerea din El Pais, ne-a declarat Ciutacu. Spunea acolo că un fost director de la Adevărul, Ciocăzanu, care coordonase 220 de oameni, în redacție, a ajuns să vândă chiftele și omlete, în barul său din Spania. Nu am considerat că articolul său despre așa-zisul linșaj merită mai mult decât o postare pe FB. Prea se bagă în seamă, prea se victimizează toți ăștia. Dar, nu e nicio tragedie. Am o soluție să-o împac pe Andreea Pora cu Bogdan Chirieac, poate va fi mulțumit și Laurențiu Ciocăzanu. Consider că ar fi elegant din partea lui Chirieac ca în semn de pace să-i dea doamnei Pora un buchet de muștar. De asemenea, să-i dea un șir de cârnați înfloriți la capăt, care merg bine cu varză”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel