EXCLUSIV  Cu ce s-au ocupat masonii din România în pandemie. Scrisoare citită de Radu Bălănescu la DC NEWS TV

Radu Bălănescu  Foto: Crișan Andreescu
Radu Bălănescu Foto: Crișan Andreescu

Radu Bălănescu, Mare Maestru în Marea Lojă Naţională din România, a citit la DC NEWS TV o scrisoare care arată cu ce s-au ocupat masonii români în pandemie. 

"Vreau să îmi daţi voie să vă citesc o scrisoare. Au venit foarte multe scrisori la noi, de mulţumire. Este o scrisoare pe care au citit-o oamenii din loja numită Meşterul Manole de la mama lui Tudor, un copil cu o stare de sănătate precară, care necesită un tratament de lungă durată. Scrisoarea spune aşa: 

'Dragi oameni minunaţi ai Asociaţiei Meşterul Manole. Se spune că Dumnezeu nu îţi dă mai mult decât poţi duce. Personal, negam această afirmaţie, simţindu-mă de multe ori copleşită de griji şi durere. Se întâmplă foarte des să îmi spun în gând că gata, de luna viitoare chiar nu o să mai putem continua terapiile. Nu putem să visăm să facem tot protocolul cu cele patru operaţii cu celule stem din Viena. Atunci Dumnezeu îmi arată îngerii păzitori ai lui Tudor. 

Acum, când mă regăseam în scenariul de mai sus, am primit un telefon de la B.B, care îmi spune că voi primi o donaţie. Azi, îngerul lui Tudor se numeşte Meşterul Manole. A fost un real şoc, deoarece sunt extrem de rare astfel de telefoane, iar în momentul în care am auzit cuantumul donaţiei, la propriu am rămas fără cuvinte. Datorită vouă, Tudor, timp de şase săptămâni, are acoperite toate terapiile. Cuvintele sunt atât de neputincioase şi simt că nu mă ajută acum să îmi pot exprima recunoştinţa faţă de toţi Meşterii Manole. Prin urmare pot doar să vă mulţumesc din tot sufletul meu de mamă pentru faptul că ne-aţi redat speranţa şi putem continua să luptăm alături de piticul nostru'. 

Cred că e suficient, nu?", a declarat Radu Bălănescu la DC NEWS TV. 

"Oamenii nu îşi doresc publicitate, dar cred că este important să se vadă cu ce ne-am ocupat noi în pandemie, chiar dacă au fost şi o serie de tulburări de la cetăţeni care au fost excluşi din Marea Lojă. Lucrurile sunt clare, normale! Aceste lucruri nu au clintit şi nici nu aveau cum să clintească Marea Lojă", a mai declarat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel