Cristian Cioacă va fi pus în libertate

Magistrații Curții de Apel Pitești au decis punerea în libertate a lui  Cristian Cioacă, acesta beneficiind  de prevederile noului Cod Penal. 

Cristian Cioacă va fi eliberat sub control judiciar. Magistraţii de la Curtea de Apel Piteşti au decis, vineri, ca soţul Elodiei să fie judecat în libertate.

"Am aflat şi eu semi-oficial despre această decizie. Poate fi o decizie definitivă. Nu este o decizie în favoarea lui, este decizia corectă, în raport cu dosarul. S-au dat informaţii trunchiate până acum, dar magistraţii au perspectiva reală asupra dosarului. Cu siguranţă procesul continuă în apel, aşteptăm rezultatele expertizelor criminalistice, iar sentinţa o vom afla la termenele următoare", a declarat Cristina Radu, avocata familiei Ghinescu, pentru România Tv.

Decizia instanţei presupune ca Cioacă să se supună unor reguli, printre care purtarea unui dispozitiv de urmărire, astfel încât să fie localizat în permanenţă de oamenii legii. În plus, un reprezentant al Poliţiei va fi desemnat să-l supravegheze permanent pe Cristian Cioacă. Acesta din urmă nu va avea voie să se apropie de rudele Elodiei şi nici să participe la întâlniri publice, precum activităţi sportive sau altfel de evenimente similare. Totodată, magistraţii i-au mai interzis lui Cioacă să participe la dezbateri televizate sau să aibă orice fel contact cu mass-media.

Cristian Cioacă se află în arest preventiv din 5 decembrie 2012, iar în 30 ianuarie 2013 a fost încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, fiind transferat din arestul Politiei Capitalei.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel