Criminalul preotului din Focşani, arestat pentru 29 de zile

catuse
catuse

Florentin Puşcoiu, bărbatul care l-a înjunghiat pe preotul Tudor Marin din Focşani, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Preotul Tudor Marin, de la biserica "Sfântul Ioan Botezătorul" a fost ucis, sâmbătă, la scurt timp după slujbă. Trupul neînsufleţi al preotului a fost dus, sâmbătă, la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Sicriul cu trupul preotului a fost depus duminică la biserica "Sfântul Ioan Botezătorul".

Anchetatorii au făcut percheziţii, duminică, la locuinţa din Focşani a principalului suspect Florentin Puşcoiu, în vârstă de 30 de ani. Bărbatul a fost prins de poliţişti în apartamentul său din municipiul Focşani. Ulterior, suspectul a fost dus la audieri, fiind reţinut, duminică, în jurul orei 4.00, pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, sub acuzaţia de omor calificat, potrivit procurorului Ioan Lefter, şeful Parchetului Tribunalului Vrancea.

Iniţial suspectul nu şi-a recunoscut fapta, însă în faţa probelor care îl incriminau a cedat.

Florentin Puşcoiu a lucrat în Italia, iar la un moment dat patronul său l-a acuzat că ar fi furat anumite bunuri, fapt negat de focşănean. De frica patronului, care îşi pusese gărzile pe el, Puşcoiu s-a întors în România, unde a început să meargă la biserică.

Tânărul a mers la mai mulţi preoţi pentru a se spovedi, la fel cum a făcut-o şi sâmbătă, unde însă a scos cuţitul şi l-a înjunghiat în inimă pe părintele Tudor Marin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel