Corpul de control al Ministerului Sănătății a cercetat Spitalul Reșița. AMENZI și dosar penal

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Membrii corpului de control al Ministerului Sănătății au fost la Reșița și au investigat situația spitalului care a venit în atenția publică după publicarea unor imagini cu condițiile neconforme.

„Membrii corpului de control verifică în principal actele pentru a vedea activitatea spitalului din ultima vreme, să vadă cum s-au făcut angajările și de ce spitalul nu este performant atât timp cât primește un buget mai mare decât cel al Consiliului Județean Caraș-Severin, spunea Romeo Dunca zilele trecute”, a transmis un corespondent Digi 24.

„Inspecția sanitară de stat a dat și ea amenzi de peste 18.000 lei pentru condițiile în care sunt ținuți pacienții. În primă fază a fost amendat managerul instituției, apoi asistenta șefă de la secția de pneumoftiziologie și cea de la boli infecțioase. Reprezentanții din sănătate spun că această acțiune continuă și zilele viitoare, luând la puricat actele și contractele”, a mai spus el.

„În acest caz a mai fost deschis și un dosar penal în rem pentru că polițiștii s-au autosesizat după ce imaginile au apărut în spațiul public și fac cercetări în acest moment pentru neglijență în serviciu”, a conchis corespondentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel