Conferința lui Iovan, lecție pentru MT, MAI, IGSU

Înmormântare Iovan
Înmormântare Iovan

Apropiații lui Adrian Iovan au organizat vineri o conferință de presă, din care autoritățile implicate în operațiunile de salvare din Apuseni ar avea foarte multe de învățat. La evenimentul de după ceremonia de înmormântare a pilotului au participat rudele, prietenii și fostele soții, alături de fiica pilotului, Irina, scrie

Singurul care a vorbit în timpul conferinței a fost unul dintre nașii lui Adrian Iovan, în timp ce restul participanților s-au mulțumit să asiste, îndurerați, dar demni.

Cel care a luat cuvântul a citit o scrisoare în fața presei, în care a prezentat succint o scurtă biografie a pilotului Adrian Iovan. El a transmis că și fiica aviatorului, Irina, a început cursurile de zbor în anul 2000.

Conferința a reprezentat un omagiu adus lui Adrian Iovan, dar și Aureliai Ion, de către toți prietenii pilotului.

La finalul conferinței de presă, nașul pilotului a declarat că va încerca să vorbească în numele decedatului și a transmis un mesaj, în consecință: "Dragilor, dragelor, nu sunt supărat pe nimeni. Nu este vina nimănui".

În încheiere, el a mai spus că "Adi mulțumește Tarom, prietenilor, restaurantului, firmei de pază, tuturor…"

Lecție pentru autorități

Toți cei care au participat luni la operațiunile de salvare din Apuseni - în special cei care ar fi trebuit să coordoneze acțiunile - ar putea să ia aminte la modul în care a decurs conferința de presă de după înmormântarea lui Adrian Iovan. S-a vorbit pe o singură voce, concis, iar mesajul transmis a fost perceput și înțeles de toată lumea, lucruri care ar fi trebuit să se întâmple și în urmă cu cinci zile ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel