Codrin Ardeleanu, directorul ”Savoria”, a murit într-un accident de ATV în Grecia

codrin1
codrin1

Codrin Ardeleanu, directoul fabricii de pâine Smart Food Solutions, deţinută de Camelia şi Corina Voiculescu a murit, sâmbătă,  în Grecia. Milionarul  a căzut cu ATV  într-o prăpastie, în timp ce se afla în vacanţă pe Insula Thassos.

Codrin Ardeleanu conducea fabrica de pâi­ne Smart Food Solutions am­pla­sată în comuna Flo­reşti, ju­de­ţul Pra­hova. Acesta deţinea 2% din compania Smart Food Solutions. Pachetul majoritar de acţiuni era deţinut de Camelia și Corina Voiculescu,  fiecare având un pachet de 49% din acţiuni, în timp ce Codrin Ardeleanu deţinea 2% din companie.

Produsele fabricate la Floreşti sunt co­mercializate în hiper­mar­ke­tu­ri­le şi super­mar­­ketu­ri­le din ţară, sub brandul Savoria. Fabrica este cea mai modernă  şi automatizată fabrică de pâine feliată şi ambalată, de tip toast, din Europa de Est.

Valoarea totală a investiţiei este de peste 8 milioane de euro, din care 30% reprezintă fonduri europene. Fabrica de pâine are o capacitate de 25 de tone în 24 de ore. Pâinea fabricată la Floreşti ajunge pe rafturile marilor magazine din toată ţara, precum şi la magazinele din  ţările limitrofe României sub brandul Savoria. Sub acest brand sunt prezente  printre altele sortimente de pâi­ne: Savoria Toast Fin, Sa­voria Toast Kornfit, Sa­voria Pan­zucca, Sa­voria Toast cu Germeni de Gråu, Sa­vo­ria Toast cu Secară, Sa­vo­ria Toast In­te­gral, Savoria Toast du Midi şi Sa­vo­ria Toast Bio 4 Corn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel