Ciutacu, despre "victoria politică" de la Strasbourg: echivalenta orgasmului pe gonflabilă

ciutacu dc
ciutacu dc

Jurnalistul Victor Ciutacu a scris, miercuri pe Twitter, că satisfacţia unora pentru ceea ce s-a întâmplat în şedinţa plenului Parlamentului European de la Strasbourg este "echivalenta orgasmului pe gonflabilă."

[caption id="attachment_231568" align="alignleft" width="450"] Foto: Intact Images[/caption]

Realizatorul de emisiune TV de la Antena 3, Victor Ciutacu, i-a criticat pe cei care se bucură de "victoria politică" de la Strasbourg şi nu a omis să le amintească faptul că Traian Băsescu e încă preşedintele României.  "Satisfacţia tâmpă pentru <<victoria politică>> de la Strasbourg e echivalenta orgasmului pe gonflabila. În caz că s-a uitat, tiranu-i la palat," a scris Victor Ciutacu pe Twitter.

În şedinţa de plen de la Strasbourg, Parlamentul European a dezbătut şi situaţia politică din România. Pentru a conchide, la sfârşitul dezbaterii, comisarul european pentru justiţie, Viviane Reding, a spus că săptămâna vitoare în cadrul Comisiei va fi prezentată o iniţiativă pentru un mecanism permanent de evaluare a eficienţei justiţiei în toate statele UE. Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manue Barroso, a avut şi el un cuvânt important, indicând care sunt mijloacele pe care Bruxelles-ul le-ar putea avea la dispoziţie, pentru a interveni în cazul unor derapaje democratice grave, semnate în ultima perioadă în unele state europene şi, cel mai recent, în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel