Cine este tânăra Dana Ionică, văduva lui Sergiu Nicolaescu

sergiu nicolaescu dana ionică dc
sergiu nicolaescu dana ionică dc

Dana Ionică, în vârstă de 35 de ani, este ce-a de-a treia soție a lui Sergiu Nicolaescu. Regizorul s-a căsătorit în anul 2005 cu producătoarea mai tânără cu 47 de ani decât el.

[caption id="attachment_267359" align="alignleft" width="584"] Foto: Mediafax[/caption]

Femeile care au apărut de-a lungul timpului în viața maestrului Nicolaescu au avut, majoritatea, vârste mult mai mici decât a sa. Dana Ionică este și ea o dovadă a acestui lucru, actuala văduvă a regizorului având cu 47 de ani mai puțin decât el. Producătoarea Dana Ionică l-a cunoscut pe Sergiu Nicolaescu în 1996, pe când avea doar 18 ani, scrie adevărul.ro. Regizorul i-a devenit mentor în cinematografie, iar în 2005 cei doi au hotărât să se căsătorească.

Pasionată la rândul ei de film, soția regizorului a fost implicată de acesta într-o serie de proiecte, unul dintre ele fiind pelicula ”15”. ”Pe Dana eu am crescut-o“, a afirmat Sergiu Nicolaescu în 2009 despre femeia cu care şi-a petrecut ultimii 17 ani din viaţă.

Înainte de mariajul cu mai tânăra producătoare, Sergiu Nicolaescu a mai fost căsătorit de două ori. De prima lui soție, Mariana, s-a despărțit după numai trei luni de căsnicie, iar cu ce-a de-a doua, o pictoriță pe nume Gabriela, a avut o relație de zece ani.

Printre diverse relații avute de regizor, s-a strecurat și un mare regret, acela că nu a avut moștenitori. „Am o mare admiraţie faţă de familiile care au făcut şi au crescut copii. Nu am căutat să mă realizez printr-o dragoste mare. Câți bărbați pot afirma că au întâlnit dragostea vieţii lor?“, spunea Sergiu Nicolaescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel