Chirieac: Terenul lui Udrea va acoperi scandalul legat de moșia lui Băsescu

Știrea potrivit căreia Elena Udrea este pe punctul de a cumpăra teren agricol vine în contextul în care aceasta ar putea acoperi scandalul legat de moșia lui Traian Băsescu, a declarat Bogdan Chirieac.

Analistul Bogdan Chirieac spune că știrea potrivit căreia Elena Udrea și-a cumpărat 80 de hectare de teren "va acoperi, cel puțin pentru o vreme, faptul că domnul Băsescu și-a cumpărat pământ. Acum, doamna Udrea nu știu dacă l-a cumpărat cu credit de la stat, dacă nu a cumpărat cu credit de la banca de stat, nu cred că doamna Udrea va avea problemele  pe care ar putea să le aibă domnul Băsescu cu moșia pe care și-a luat-o".

"Cred că doamna Udrea are veniturile necesare, fostul soț al dânsei a fost om de afaceri și  cred că doamna Udrea are suficiente venituri pentru a justifica cu vârf și îndesat achiziția terenului. Dacă dânsa a achiziționat cu bani din  cont legal nu mai este nicio problemă...Sunt convins că cel puțin câteva zile va fi acoperit scandalul moșiei domnului Băsescu valabil pănă la intrarea în funcțiune a comisiei de anchetă formată de către Parlament, dacă va mai intra în funcțiune. Văd că parcă nimeni nu mai are chef să facă onorata comisie, dacă vă uitați cu atenție a fost lăsată moartă", a mai declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel