Cea mai bună omletă când vrei să slăbești. Ce combinație trebuie să faci

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Alegeți un mic dejun care vă poate ajuta eforturile de reducere în greutate.

Omletele sunt o modalitate fantastică de a include niște proteine ​​de înaltă calitate la micul dejun. Ouăle sunt o proteină completă, întrucât conțin toți cei nouă aminoacizi esențiali care sunt elementele de bază pentru construirea și întărirea mușchilor, cât și pentru repararea țesuturilor și fibrelor deteriorate.

Totuși, există atât de multe idei pe care le poți pune în practică. De aceea, omletele sunt minunate pentru a maximiza valorile nutriționale, dar și gustul.

Suplimentele variază în culori, texturi și arome, pentru combinații de omlete pentru pierderea în greutate, care nu numai că au un gust grozav, ci și sunt bogate în antioxidanți și fibre pentru a vă umple. „Cu toate acestea, o omletă poate fi un aliat pentru pierderea în greutate sau un sabotor, în funcție de prepararea sa, de mărimea porției, de metoda de gătit și de alegerea toppingurilor”, spune nutriționista Lauren Harris-Pincus.

Două albușuri + un ou întreg

Păstrați omletele la minimum de ingrediente, cu combinații care conțin atât proteine, cât și fibre, care sunt cele mai bune pentru pierderea în greutate. 

„Când sunteți acasă, scăpați de o parte din gălbenuș pentru a ajuta la scăderea caloriilor și a colesterolului combinând 1 ou întreg și 2 albușuri”.

„Aceasta este o combinație grozavă pentru pierderea în greutate, deoarece reduce caloriile, dar are mai multe valori nutriționale decât ați găsi într-o omletă tradițională.”, a continuat Harris-Pincus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel