Cea mai bizară idee pentru a te proteja de Covid-19 la restaurant / foto

„Aș dori să rezerv pentru două persoane”, „Foarte bine, preferi terasa sau telecabină?”.
„Aș dori să rezerv pentru două persoane”, „Foarte bine, preferi terasa sau telecabină?”.

„Aș dori să rezerv o masă pentru două persoane”, „Foarte bine, preferi terasă sau telecabină?”. Această conversație, care ar putea fi absurdă, are loc deja în unele restaurante. Responsabilă este compania The Gondola Shop (Colorado).

Compania creează telecabine pe care restaurantele le folosesc pe terasele lor pentru a plasa, de exemplu, mese. Cei de la The Gondola Shop sunt dispuși să adapteze gondola pentru a se potrivi consumatorului, adică le vor transforma în fix ce-și doresc oamenii.

Responsabilii companiei fac următorul lucru: „dezbracă” telecabina de proprietățile sale anterioare: elimină orice instalație, carcase, anvelope, husele scaunelor, până când interiorul este practic gol. Apoi curăță „cutia de schi prăfuită”.

Dar nu totul trebuie aruncat, părțile vechi, care nu sunt prea deteriorate, sunt curățate și dezinfectate astfel încât să devină parte a noii vieți a gondolei. De exemplu, ei susțin că pot restabili ferestrele din plexiglas prin îndepărtarea a până la 85% din zgârieturi și fac ca straturile din cauciucuri uscate, vechi și negre să strălucească din nou. Iată cum arată:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel