Ce spune Arafat despre avionul donat de Țiriac

Raed Arafat
Raed Arafat

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, a vorbit despre avionul donat de Ion Țiriac către SMURD. 

Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat, marţi seară, că avionul pe care îl donează SMURD este unul model Cessna Citation V, echipat medical şi verificat periodic din punct de vedere tehnic.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, a declarat că este superior celui pe care îl are Serviciul în prezent.

"Eu şi cu familia mea am hotărât, nu acum, ci mai demult, înainte de acest accident (tragedia aviatică din Apuseni - n.r.) sau nenorocire, să facem ceva. (...) Am hotărât să-l donăm Ministerului Sănătăţii, SMURD-ului, oamenilor care fac racolajul de organe. Dacă ei au hotărât să o dea publicităţii (informaţia privind donaţia - n.r.), să o dea. Eu am fost la domnul Dragnea (vicepremierul Liviu Dragnea - n.r.), cu domnul Arafat (Raed Arafat - n.r.), hai să-l trecem, cui îl trecem? SMURD-ului, probabil. Probabil că trecerea se face la entitatea Ministerului de Interne care răspunde de flotă. Este un jet care acoperă toată Europa fără probleme, zboară la 43.000 de picioare, asta înseamnă cu vreo cinci-şase mii de picioare mai sus decât orice linie aerienă", a explicat Ion Ţiriac, într-o emisiune la Sport.ro.

Raed Arafat a declarat că avionul este unul cu reacţie, foarte performant şi superior celui de care dispune SMURD în prezent, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel