Ce decizie a luat DNA după declarațiile lui Gigi Becali

dosarul transferurilor 8
dosarul transferurilor 8

Procurorul DNA a depus, luni, la instanţa supremă o cerere prin care solicită judecătorilor să ia faţă de toţi cei opt oameni de fotbal judecaţi în dosarul transferurilor de jucători măsura interdicţiei de a părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile.

Cererea de interdicție vine după ce Gigi Becali a declarat de mai multe ori, în ultimele zile, că dacă va fi condamnat, luni, în dosarul în care este acuzat de lipsire de libertate, nu va mai veni niciodată în țară.

Ziua de luni este una cu miză mare pentru oamenii grei din fotbal. Gigi Becali află sentinţa în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru lipsire de libertate. Becali este acuzat că i-ar fi sechestrat pe hoţii care i-au furat maşina.

Tot luni, şi tot la Instanţa Supremă, are loc primul termen în ,,Dosarul transferurilor". În acest caz, fraţii Becali, Ioan şi Victor, au fost condamnaţi la 8, respectiv 7 ani de închisoare cu executare, pentru înşelăciune şi evaziune fiscală. Pentru aceleaşi fapte, patronii de cluburi Cristi Borcea şi George Copos au primit 7, respectiv 5 ani de închisore, tot cu executare.

,,Dosarul Transferurilor" a făcut şi alte victime. Mihai Stoica a fost şi el condamnat la 4 ani de detenţie cu executare, în timp ce, Gică Popescu, Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu au primit, fiecare, pedepse de 3 ani, dar cu suspendare.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel