Cadou pentru Neșu de ziua sa: postul de director onorific al Antenei 3

Gâdea Neșu
Gâdea Neșu

Mihai Gâdea l-a avut invitat special, marți seara, pe fostul fotbalist, Mihăiță Neșu, care a împlinit 30 de ani. Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” i-a făcut un cadou pe cât de frumos, pe atât de neașteptat lui Neșu, care este imobilizat într-un scaun cu rotile.

Mihai Gâdea i-a propus „bichonului” să ocupe funcţia de director onorific al Antenei 3: „M-aş bucura foarte mult dacă ai accepta să fii director onorific al Antenei 3”, a venit propunerea prezentatorului.

Vizibil surprins și emoționat, fostul jucător al Stelei a răspuns: „Nu ştiu ce înseamnă, dar dacă mă lămureşti ce am de făcut...”, a venit răspunsul lui Neşu.

Gâdea a adăugat că o eventuală acceptare a ofertei din partea fostului fundaș ar reprezenta o onoare pentru instituţia pe care o conduce.

Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale din Olanda, FC Utrecht, în urma unei coliziuni cu un coleg de echipă. A fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală şi a fost operat imediat, iar de atunci continuă lupta pentru recuperarea lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel