București: Trupul unui bărbat decedat, lăsat să putrezească în casă

Calvar pentru locuitorii unui bloc din cartierul bucureştean Dristor. Trupul unui bărbat, decedat în urmă cu câteva zile, a intrat în descompunere, spre disperarea vecinilor. Întrucât acesta nu are familie, Primăria ar trebui să se ocupe de înhumare, dar angajaţii instituţiei au amânat ridicarea cadavrului cu o zi, motivând că li se încheiase programul de lucru.

În blocul din cartierul bucureştean Dristor, unde a decedat bătrânul, mirosul este insuportabil, iar vecinii se gândesc cu groază că mai trebuie să suporte încă o noapte.

Vecinii sunt de-a dreptul îngroziţi: "Trebuia să vină asistenţa socială, dar au terminat programul la ora 4 şi au zis că vin mâine. Şi să stăm cu mortul în casă. Eu sunt vecină cu el şi miroase groaznic, nu pot să stau în casa", a declarat o locatară, pentru România TV. "Pe la prânz mirosea de îţi venea să vomiţi", s-a mai plâns un vecin.

După ce legiştii au stabilit că moartea nu a fost violentă, trupul bărbatului ar fi trebui preluat de Primărie, pentru că acesta nu avea familie, însă autoritatea locală a anunţat ca va ridica trupul bărbatului abia vineri, pentru că joi, când a fost anunţată, se încheiase programul de lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel