BRAVO, AI STIL, 4 mai 2019. Gală FENOMEN! O concurentă, la un pas de leșin. A părăsit platoul

BRAVO, AI STIL, 4 mai 2019
BRAVO, AI STIL, 4 mai 2019

BRAVO, AI STIL, 4 mai 2019. O nouă ediție „Bravo, ai stil”, difuzată sâmbătă, la Kanal D, vine cu noi provocări pentru concurente. Este o GALĂ FENOMEN, plină de surprize. Tema din această seară este spectaculoasă!

Bătălia secolului! Nadina și Cristina au fost propuse pentru eliminare, însă ambele concurente se salvează, datorită voturilor publicului. Cristina a izbucnit în lacrimi, din cauza tensiunii din platou. 

Jurații o propun pe Cristina pentru eliminare.

Clasament jurațiCorina are cele mai multe puncte - 13

                             Cristina, cele mai puține - 3

Update 9: Ultima concurentă este Nadina. Concurenta a preferat Bollywood. Raluca a fost foarte greu de mulțumit în această ediție, fiind la un pas să apese Butonul roșu. Cătălin Botezatu îi dă un sfat Nadinei: să tacă din gură. Astfel, nu mai gafează despre modă.

Note: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 2; Maurice Munteanu - 2.

Update 8: Se hotărăște soarta celor două concurente care se duelează: Alexandra și Raluca. 

Raluca Bădulescu o preferă pe Alexandra.

Maurice o alege pe Raluca.

Cătălin Botezatu DECIDE: Rămâne Raluca. 

Update 7: Monica este concurenta cu numărul 7 din această ediție. Concurenta a ales Hollywood, pe care l-a pus în scena pe acordurile trupei Abba. Raluca așteaptă de la Monica mai multă energie și îndrăzneală artistică. 

Note: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 2; Maurice Munteanu - 3.

Jurații își fac de cap în platou, oferind imagini senzaționale. Maurice și Raluca iau lecții de balet. 

(w670)

Update 6: A șasea concurentă este Alina, care își face intrarea pe melodia A.R. Rahman, The Pussycat Dolls - Jai Ho (You Are My Destiny) ft. Nicole Scherzinger, însă Maurice a apăsat Butonul roșu. Singurul lucru care a fost pe gustul juratului a fost...peruca.

Note: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 3; Maurice Munteanu - 2.

Update 5: Raluca vs. Alexandra se duelează pe ritmuri de Bollywood. Raluca Bădulescu apasă Botonul roșu

(w670)

Update 4: După numărul Elenei, urcă pe scenă Irina, care și-a revenit. A avut de pus în scenă tema Bollywood, care i-a ieșit de minune. Jurații au felicitat-o: "Ăsta da spectacol", a spus Maurice Munteanu. Explozia de culoare și bijuteriile excentrice scot ținuta Irinei din obișnuit.

Note: Cătălin Botezatu – 1; Raluca Bădulescu – 4; Maurice Munteanu - 4.

Update 3: A urmat Elena, care oferă un show pe ritmuri hollywoodiene. Pentru prima dată, Raluca Bădulescu se întoarce cu spatele, din cauza show-ului foarte slab. "Nu pot să văd o asemenea blasfemie", a spus jurata, făcând referire la spectacolul Elenei, pe muzica formației Quenn. Cătălin Botezatu este singurul căruia îi place vestimentația Elenei. 

Note: Cătălin Botezatu – 5; Raluca Bădulescu – 2; Maurice Munteanu - 2.

Update 2: A doua concurentă care urcă pe scenă este Cristina. A ales Bollywood, însă show-ul nu a fost pe placul Ralucăi Bădulescu, care a apăsat Butonul roșu. Decizia juratei nu a fost pe placul lui Cătălin Botezatu, care i-a reproșat că s-a precipitat când a întrerupt momentul. În schimb, ținuta Cristinei este aspru taxată de jurați.

Note: Cătălin Botezatu – 1; Raluca Bădulescu – 1; Maurice Munteanu - 1.

La un moment dat, Irinei i se face rău, fiind invitată de Botezatu să iasă din platou.

Update 1: Corina este prima concurentă care deschide Gala de sâmbătă seară. A avut o coregrafie Hollywood, pe ritmurile Madonnei. Corina rupe tăcerea! Face acuzații grave la adresa celorlalte concurente, despre care spune că au strategii și mai multe fețe. Remarcile Corinei stârnesc reacții acide în platoul emisiunii. Cătălin Botezatu a rupt tăcerea și a spus despre Corina că este potențială câștigătoare a emisiunii "Bravo, ai stil!".

Note: Cătălin Botezatu – 4; Raluca Bădulescu – 4; Maurice Munteanu - 4.

TEMA din această ediție este Hollywood vs. Bollywood


BRAVO, AI STIL, 4 mai 2019. Se anunţă o ediţie cu multă adrenalină, suspans, laude, dar şi acuzații. În timpul emisiunii, unul dintre jurați se întoarce cu spatele! Nu a mai suportat să vadă ținuta unei concurente.

BRAVO, AI STIL, 4 mai 2019. În fiecare săptămână are loc câte o gală live unde o concurentă va părăsi emisiunea "Bravo, ai stil!". La fel se va întâmpla și în această seară, când fanii emisiunii trebuie să accepte că poate chiar preferata lor va părăsi emisiunea de fashion de la Kanal D!

BRAVO, AI STIL, 4 mai 2019. Rămâneți pe DCNews pentru a afla informații cheie din Gală, precum și ce concurentă va părăsi competiția sâmbătă seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel