Blejnar: I-am dus cu zăhărelul pe toți, de la toate partidele

Sorin Blejnar a declarat, luni seara la emisiunea Sub semnul întrebării de pe B1 TV că  stenogramele apărute în presă nu au nicio legătură cu Dosarul Motorina care este instrumentat la Brașov.

Stenogramele nu au nicio legătură cu această cauză de evaziune fiscală de la Brașov, am vorbit cu foarte multă lume, marea majoritate fiind cunoscuți de-ai mei. Am solicitat procurorului de caz excluderea în totalitatea a acestor probe, a refuzat, am sesizat și CSM” a spus Sorin Blejnar.

 „Îi duceam cu zăhărelul, au sunat toți, de la toate partidele. Voiau să vină la mine să bea o cafea. Le-am răspuns, pentru că e telefon de serviciu și e și un gest de politețe. Dar i-am dus cu zăhărelul, și pe domnul Sârbu și pe Constantin Ostaficiuc” a mai declarat acesta.

 Fostul șef ANAF a mai arătat că dosarul conține documente venite de la alte structuri ale statului care au tras câteva semnale asupra unor oameni, pe care ulterior i-a schimbat din funcții.

Despre Codruț Marta, fostul consilier al șefului ANAF, Sorin Blejnar a declarat că este un prieten foarte apropiat și nu este nicidecum un infractor.

 „Nu o să mă dezic niciodată de Marta, nu e un infractor. Cred că i s-a întâmplat ceva rău, nu avea motive să plece din țară. Nu a venit niciodată la mine ca să-l ajut cu ceva anume” a mai spus Blejnar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel